A-lag hjemme 11.05.2017 kl. 18:30

Sesongens tredje kamp starter med ett brak, allerede 9 minutter inn i første omgang setter Carl-Erik kampens første mål med Stian på assist. Gutta våre spiller godt og holder denne ledelsen til 35 minutt hvor de med mulig årets scoring setter ballen i nettet til Yven. Marcus får et drømmetreff fra rundt 16 meter, og ballen sitter klistret i krysset.! Assist fra Stian. Vi greier ikke helt å være ved fullt fokus etter scoringen fra Marcus og slipper Yven inn i kampen, 2 minutter senere får yven sin redusering til 2-1. Vi har i utgangspunktet full kontroll på kampen, og slipper ikke Yven til de store mulighetene. Resultatet blir 2-1 til pause.

Etter pause slipper vi litt taket i kampen. Yven kommer ut i hardt press og får overtaket i kampen. De får sin utligning på straffespark etter 55 minutter. Etter dette slipper de til for enkelt og scorer igjen etter 58 min. Yven har da snudd kampen. Det ser ut som gutta ikke helt greide å mobilisere seg etter pause. Yven har føringen i kampen og scorer igjen i det 70 min og 76 min. Etter de scoringene våkner Lande opp og tar over føringen. Vi får gode muligheter til å score, som skudd i tverrligger. Men vi skal til slutt få en redusering i det 85 min ved Thomas med assist fra fra Marcus. Kampen ender dermed med tap 3-5.