Takk for sesongen 2018

2018 har vært ett år fylt med glede, moro, frustrasjon og kamp glede for medlemmene i Lande IF.

Sesongen 2018 ble ikke helt som forventingen og ambisjonen klubben hadde før sesongstart.

Men det viktigste vi har sett i A-lag troppen i år er at de har bedret seg som ett lag, de har vært godt samstemte i de fleste kamper og har spilt kampen som ett lag og ikke som enkeltpersoner på en bane. Laget hadde en del stang ut, som like gjerne kunne gått i vår favør. Da hadde Laget klatret vesentlig på tabellen.

Med Hovedtrener Carl-Erik i tet og Assistenttrener Kjetil, har trenerteamet gjort en fantastisk jobb med laget og samlet de på banen. Siste halvdel av sesongen fikk A-laget god hjelp av noen spillere fra Old Boys laget. Det viste seg å være vanskelig å stille lag i siste halvdel da kampene ble spilt ved 17.00 tiden.

Old Boys har med god hjelp fra A-laget spilt seg gjennom 2018 med glede og frustrasjon om hverandre. Det er jo ikke til å skjule bak en sten at selv om Old Boys er ment til kos og samhold rundt ballen kunne de hatt godt av å ta en treningsøkt eller to. Men her er det viktigste at de har kost seg gjennom sesongen og det tror vi de har gjort. 🙂

Selv om klubben ikke er av stor størrelse vet vi at hjertet i klubben er stort når vi klarer å sette i gang hele to klubbdommere dette året, det settes stor pris på at dere ønsker å dømme på vegne av Lande IF.

Som en liten klubb har vi kanskje ikke den største skaren med frivillige og supportere, men de som bidrar skal roses varmt for en fantastisk innsats og oppmøte i 2018.

Vi har lagt merke til innsatsen til de frivillige og har sett flere av de samme fjesene følge oss gjennom sesongen. En stort takk til dere alle for at dere stilte opp for lag og klubb gjennom 2018.

Så med det takker vi våre spillere, frivillige, supportere og dommere for nok en innholdsrik sesong og håper å se mange av de samme ansiktene i 2019.

Hilsen Styret i Lande IF